IT-drift och outsourcing

Öka verksamhetsnyttan genom att outsourca er IT-drift. IT Gården dedikerar ett team med specialister, integrerar era servrar i våra egna datacenters och ger er tillgång till en support i världsklass. Så ni tryggt kan fokusera på er kärnverksamhet och göra mera. Detta samtidigt som ni reducerar kostnader i form av personal samt får tillgång till IT-specialister och den senaste tekniken som stödjer er tillväxt. Inom IT-drift och outsourcing erbjuder IT Gården att helt att driva er IT-miljö, eller agera resursförstärkning inom valda områden. Nedan är ett litet utbud av vad vi erbjuder.

outsource-bild-2

Dedikerade tjänster

Med dedikerade tjänster skapar ni flexibilitet inom hårdvara och licenser. Tjänsten avgränsar utrustning så att den inte delas med andra kunder. Då all utrustning ägs och underhålls av IT Gården krävs ingen investering av er. Ni betalar endast för användning av tjänsten - vilket frigör kapital och skapar kostnadsflexibilitet.

Molntjänster

IT Gården erbjuder den absolut senaste tekniken inom Cloud Computing. Som Microsoft Cloud OS Network Partner erbjuder IT Gården idag Microsoft Azures utbud inklusive drift och migrering. IT Gården övervakar och administrerar er IT-miljö oavsett om servrarna står i våra svenska datacenters eller i någon av Microsofts 20 datorcenters runt om i världen.

Svensk lokal support

IT Gårdens support är våran stolthet. Målsättningen är tydlig; IT Gården ska tillhandahålla Sveriges bästa support och helpdesk. Med det menar vi professionella IT-specialister med en bred teknisk kompetens. Tillgänglighet varje dag, dygnet runt, året om. IT Gården tillhandahåller en rikstäckande jour och utryckning 24/7. Så känn er trygga - IT Gården finns alltid till hands.

Co-location

IT Gården har några av marknadens miljövänligaste och säkraste datacenters. De är utformade för redundans och säkerhet så ni tryggt kan placera er utrustning här och veta att de tas hand om. I våra toppmoderna datacenters garanterar vi att inga obehöriga har tillträde.

Monitorering

IT Gården erbjuder monitorering av era servrar, brandväggar och utrustning. IT Gården har alltid jour för att ta hand om larm vid avvikelser och incidenter. Dygnet runt året om. Tjänsten för monitorering hanteras av IT Gårdens tekniska support som ansvarar för åtgärd och rapportering. Ni kan känna en trygghet att IT Gården året om säkerställer en Stressfri IT-miljö för er.

Wi-Fi

Med IT Gårdens Wi-Fi får Ni allt Ni behöver för ett säkert och flexibelt trådlöst nätverk. Ni kan välja Wi-Fi som tjänst eller produkt. Som tjänst får Ni en skalbar och flexibelt lösning.

Microsoft Cloud OS Network

Är en del av Microsoft Cloud OS Network och det ger våra kunder fördelarna med det publika molnet hos sin lokala tjänsteleverantör.

Läs mer om IT Gårdens auktorisering som QMTH partner