IT Gården och Dell EMC fortsätter sitt långa samarbete


IT Gården blir även detta år tilldelad statusen Platinum Partner. Baserad på dess försäljningsframgångar och många kunskapscertifieringar.

För att nå Platinum Partner status krävs åtskilliga certifieringar som säkerställer att IT Gården har den utbildning och de kompetenser som krävs, med specialisering inom vissa av Dell EMC:s lösningsområden. Utbildningarna finns inom försäljning, teknik, tjänster och marknadsföring, och säkerställer att en partner har den kunskap och de färdigheter som behövs för att uppfylla sina kunders behov.

– Vi på Dell EMC är både glada och stolta över det långa strategiska samarbete som vi har med IT Gården. De har en imponerande organisation som verkligen adderar värde ute hos våra gemensamma kunder och vi ser mycket fram emot att få fortsätta vara en del av deras framtida resa, säger Jon Alsterberg, Channel Sales Director på Dell EMC.

– Vi har under många år haft ett nära samarbete med Dell EMC. Detta är ytterligare ett kvitto på att deras produkt- och tjänsteportfölj tillsammans med IT Gården som organisation är ett framgångskoncept. Vi är mycket nöjda med att mottaga statusen Platinum Partner även detta år och ser fram emot att ytterligare fördjupa vårt samarbete, säger Johan Henckel, VD för IT Gården.

Om Dell EMC
Dell EMC är världens största privatägda teknikföretag med över 20 000 registrerade patent, närvaro i 180 länder och en årlig satsning om 4,5 miljarder dollar på forskning och utveckling. Dell EMC:s partnerprogram är skapat för att bygga förtroende, tillit och långvariga relationer – allt för att kunna erbjuda våra gemensamma kunder de bästa lösningarna.

Har ni ett behov av en professionell Dell EMC leverantör, kontakta oss idag.